...
zorgvuldig uitgevoerde

DIENSTEN

TBS MERE

Wat doen we?

Bij TBS Mere kan je terecht voor alle tuin- en omgevingswerken, maar ook voor jouw bouw- en renovatiewerken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere grondwerken, de aanleg van je oprit of terras, rioleringswerken en afsluitingen. Ben je op zoek naar een aannemer voor de renovatie van je badkamer of had je graag een nieuwe vloer of trap geplaatst? Joachim en Gery geven je graag het nodige advies en zorgen voor een correcte uitvoering.  

- 01

TUIN- EN OMGEVINGSWERKEN

Over een tuin beschikken, het is in deze tijden een godsgeschenk én een enorme meerwaarde geworden. Laat dit nu net een goede reden zijn om van je tuin een extra aangenaam plekje bij je thuis te maken. Beelden zeggen meer dan woorden. En omdat we trots zijn op onze afgeleverde projecten, laten we je graag een aantal van onze realisaties zien. Klik op onderstaande knop en laat je inspireren.

- 02

BOUW- EN RENOVATIEWERKEN

Bouwen, verbouwen, renoveren, … Onder deze eenvoudige woorden schuilen heel wat moeilijke karweien die je niet altijd zelf kan uitvoeren. Klik op onderstaande knop en ontdek een greep uit onze aangeboden diensten. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.